Sirdal er kjent for å være den foretrukne skidestinasjonen til Rogaland. Med 4 skitrekk fra nord til sør i dalen har man mye å velge mellom. Samtlige skitrekk tilbyr utleie av ski, og har egne barneområder og varmestuer hvor man kan ta seg en pause.

Sirdal Skisenter
(Tjørhomfjellet og Ålsheia)

Sirdal skisenter er et av sør-vest Norges største skisenter. Med 9 heiser, 2 barneområder og 22 nedfarter tilfredsstiller det hele familiens behov. Stolheisen som er plassert i Tjørhomfjellet tar deg opp til 928 moh, og her fra har man flere mulige nedfarter, som tar deg over hele skisenteret.

I Tjørhomfjellet finner man en restaurant i Hulderheimen, samt en pizzeria ved stolheisen. I Ålsheia ligger varmestuen og kaféen i bunnen av dobbeltrekket.

På sommerstid kan man også ta stolheisen til toppen og fortsette til fots til Storeknut. Se mer info under «friluftsliv» på siden om sommeraktiviteter.

Mer om Sirdal Skisenter

Ådneram Skitrekk

Helt øverst i Sirdal finner man Ådneram Skitrekk. I Ådneram Skitrekk finnes det 4 heiser, inkludert gratis barnetrekk. Skitrekket har også en varmestue hvor man kan ta seg en pause og nyte både kald og varm mat. Skitrekket er særdeles barne- og familievennlig, samt det finnes mange flotte langrennsløyper rett i nærheten.

I Ådneram finner man i tillegg Sirdals beste park, hvor du kan teste grensene dine på de imponerende hoppene. Terrengparken ligger i fjelltrekket og er 700 meter lang, med totalt 17 forskjellige elementer, og består av både senior og junior linjer. Det anbefales å ta fjelltrekket til toppen og nyte den mektige utsikten fra toppen

Mer om Ådneram Skitrekk

Skiutleie

Komplett utstyr kan leies på samtlige av skitrekkene

Sirdal Skisenter Ådneram Skitrekk