Kvæven, 4443 Tjørhom
+47 466 38 108

Spisesteder

Smak I Sirdal

På Kvæven, ved turistinformasjonen finner du Smak i Sirdal. Detter er en ny kafè som satser sterkt på lokale råvarer. Her finner man blant annet dalens beste kaffe, lokal is fra Blåneis, spekepølser fra Haugen og mye mer… Her kan man både sitte inne i koselige omgivelser og ute å nyte sola. Absolutt verdt et besøk.

Tonstad Bakeri AS

Midt i Tonstad sentrum, langs fv 42, finner du Tonstad Bakeri. I over 80 år har dette bakeriet levert et stort utvalg av bakervarer til lokale og turister. De er viden kjent for sine gode kavringer og jødekaker. I nye, koselige lokaler kan man nyte en kaffe, mens på sommertid har de flere sitteplasser ute. Tonstad Bakeri sender også bakervarer til Joker Sinnes/GP Tjørhom.

Kjerag Lodge restaurant
og bar

I Hulderheimen i Sirdal Skisenter finner man Kjerag Lodge. Lokalisert midt i barneområdet i skitrekket er dette et perfekt sted for en pause etter en dag i skibakken. Her kan man ta en rask lunsj eller nyte en bedre middag, mens på kveldstid er det afteski hvor det er garantert god stemning og bra service.

Sinnes Fjellstue

Helårs åpen restaurant og bar i Sirdal.
Sinnes fjellstue ligger i nærheten av Ålsheia og Tjørhom skisenter.

Her kan man spise en god lunsj eller middag, mens på kvelden lager de til afterski og god stemning. Her er dere garantert god service, mat og steming.

Sirdal Høyfjellshotell

Kun en kort tur av hovedveien, fra fv 975, finner man på Fidjeland Sirdal Høyfjellshotell. Her er det komletorsdag hver torsdag! På hotellet finner man en restaurant som serverer nydelige frokoster og middager i flotte omgivelser.

Det er ikke nødvendig å bo på hotellet for å nye maten her. Garasjen bar er også åpent hver helg.

Sirdal Ullstove

På Lindeland, langs fv 468, ligger Sirdal Ullstove. Her kan du ta en hvil og nyte en kaffekopp, lapper og rømmegrøt m/ tilbehør. Her finner du også salg av husflidsprodukter. Grupper bør forhåndsbestille. Kaféen er åpen i sommerhalvåret fra kl. 12.00 til 21.00.

Haugen kafé og kiosk

Sesongbasert kiosk lokalisert på Haugen. På Haugen Hytteutleie og Camping finner man også utsalg av diverse kioskvarer.

{«type»:»block»,»srcIndex»:0,»srcClientId»:»c7ec493f-715a-4b59-a7ed-13016560f3ce»,»srcRootClientId»:»»}

X