juli.18.2021

Sommer

Naturskjønne badeplasser

Naturskjønne badeplasser

Det finnes flere flotte badeplasser i Sirdal. Flere av de ligger langs veien, slik at det er lett å stoppe for å ta seg et avkjølende bad en varm dag.

SANDVATN STRAND
Kjempefin og barnevennlig badeplass med langgrunt vann som passer ypperlig for de minste. Sandvolleyballbane og parkeringsplass nær badeplassen.
Beliggenhet: 
Ved FV42 i nordenden av Sandvatnet, 1 km fra krysset mot Gyland stasjon.

ØKSENDALSTJØDNA
Flott opparbeidet badeplass med sandstrand, liten brygge og stupebrett. Kajakk for utlån og en flott sandvolleyballbane. Fine grillmuligheter med utstyr og HC-toalett, som vellaget har etablert. Støtt gjerne vellaget sitt arbeid:
Veibeskrivelse: 
Ved Haugom på FV42 tar man av mot Ovedal på FV976 for å komme til Øksendalstjødna. På tilbakeveien kan man fortsette videre på veien. Etter 600 meter kommer man ned til FV42 igjen.

SIRDALSVATNET
Mellom bryggen og utløpet til Sira, er det gode muligheter å bade. 

BADEPLASS VED SIRDAL KULTURHUS
Fin badeplass med sandstrand og vannpark like ved kulturhuset på Tonstad i flotte omgivelser, hvor en bader i Sira som renner gjennom hele Sirdal. Det er også en volleyballbane like ved.

LINDELAND
Like ved Lindeland camping er det gode bademuligheter i elven som renner gjennom Sirdal.

NESSETFOSSEN
En av de meste kjente badeplassene i Sirdal. Hvor vannet har gjennom mange år formet nydelige dype jettegryter omringet av majestetiske fossefall. Her kan du svømme, hoppe, dykke og utforske området i flere timer.

TJØRHOMFJELLET/SIRDAL RESORT
Sirdal Resort har en vannpark og badestrand like ved Høyt og Lavt Sirdal, som inneholder to elementer. Isfjellet, som er 4,5 meter, i tillegg til et lengre element med fire «armer».

VANNPARK VED SINNES FJELLSTUE 
Like ved Sinnes Fjellstue og rundkjøringen på Sinnes, er det en vannpark i Sinnesvatnet. Det er to elementer, en vegg og en "matte". Parkering på motsatt side av veien og Sinnesvatnet, inn mot Ålsheia.

Vannparkene er gratis å bruke, men all bading foregår på eget ansvar. 

En bes ta hensyn til lokale regler ved alle badeplasser.


FOR DE EVENTYRLYSTNE
Er du av den eventyrlystne typen finner du også utallige fine badeplasser på fjellet. Ta en pause langs Suleskarvegen (Fv 987/337), Hunnedalen (Fv 45), Gyadalen/mot Helleland (Fv 42) eller veien til Kvinesdal/Evje (Fv 42).
 

aktuelt

april.06.2022

Aktivitetsdag påskeaften

Aktivitetsdag påskeaften

mars.23.2022

Lyst å jobbe i Sirdalsferie? Vi søker daglig leder og prosjektleder

Lyst å jobbe i Sirdalsferie? Vi søker daglig leder og prosjektleder

april.01.2022

Påskeferie i Sirdal?

Påskeferie i Sirdal?